Egyperces Történelem

Egyperces Történelem

Szabályzat

2020. február 02. - Névtelen Minorita

Itt olvashatjátok a blog kommentelési és viselkedési szabályzatát.

Egyelőre néhány pontot szeretnénk megfogalmazni csak, ezek alapvető szabályok lesznek, amennyiben azonban később esetleg eldurvulnának a hozzászólások, úgy kiegészítjük a szabályzatot.

 

1. Értelemszerűen tilos szidni a másikat, úgyszintén tilos szidni a szerzőket. Aki a továbbiakban szidalmazza akár a szerzőket, akár azok felmenőit, azonnal megtiltjuk, hogy hozzászóljon a bloghoz. 

2. Amennyiben észrevételed van a cikk tartalmával kapcsolatban, vagy nem értesz egyet vele bizonyos részletekben, azt higgadtan, kultúrált ember módjára hozd a szerzők tudomására.

3. Egész biztos lesz olyan eset mikor te éppen mást olvastál vagy láttál az adott dologról, ezt megértjük, mi  amennyire lehetséges próbáljuk a hiteles forrásokat szem előtt tartani, mint pl.. elismert történészek, kutatók, hivatalos dokumentumok. Lehet, hogy te előző nap pont láttál egy Ősi idegenek részt amiben nem az volt mondva, mint amit mi itt írtunk. Mielőtt hozzászólsz vedd figyelembe a 2. pontot.

4. A politizálást megengedjük, amennyiben az a témához kapcsolódik és nem pedig egymás szidalmazásába megy át.

5. Az olyan hozzászólásokat melyek külső hivatkozásra mutatnak (legyenek azok akár érdekesek, akár biztonságosnak mondhatóak) a moderáción nem fogjuk átengedni

6. Nem fárasztunk további szabályokkal, mindenki tartsa be a fentieket és élvezze a rövid történeteket.

7. Forrásokat szándékosan nem írunk a bejegyzések végére, ezt azért tesszük mert a blog célkitűzése a minél rövidebb idő alatt elolvasható érdekességek megosztása a közönséggel, mivel ez a blog nekünk nem a munkánk, hanem csak a hobbink így kéretik megérteni, hogy nem minden cikk egy külön szakdolgozat részletesen lehivatkozva. Amennyiben valaki mégis kíváncsi a forrásokra, nyugodtan kérdezzen rá kommentben és mi válaszban el is küldjük neki. 

 

Köszönjük, hogy elolvastad és továbbra is kultúrált ember módjára viselkedsz.

 

A Szerzők

 

U.I: Amennyiben nem látod pár órán belül sem a hozzászólásodat, nem kell megijedni, lehet, hogy éppen nem értünk rá moderálni és csak később tudjuk átnézni a beérkezett hozzászólásokat. Ha betartod a szabályokat, a hozzászólásod biztosan megjelenik a cikk alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://egypercestortenelem.blog.hu/api/trackback/id/tr7415451936
süti beállítások módosítása